Limba română, întrebare adresată de adrianboto568, 8 ani în urmă

scrie o o scurta poveste cu titlul Omână de ajutora va rog ajutațima ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristeamadalina82
0

Răspuns:

O mână

Era odată un băiat care s-a născut cu o singura mână. Părinți lui erau îngrijorați ca nu se va putea descurca la școală.,dar se inselau. Băiatul învață bine și scria repede cu o singura mâna.

Copiii din clasa lui erau răutăcioși, îl barfeau, îl jigneau și râdeau de el. De asemenea doamnele profesoare erau mai grijulii încercând sa îl ajute dar el se simțea tot mai diferit pe zi ce trecea. Părinții lui însă îl încurajau și ii spuneau ca nu e nimic diferit dintre el și colegii lui de școală.

Într-o zi a prins curaj și le-a spus colegilor ce i-au spus și părinții, ei au început sa rada iar el s-a întristat și nu a mai scos nici-o vorba.

O zi după asta profesoara a lipsit puți de la ora și după cinci minute a venit în clasa cu un coleg nou. Băiatul care nu avea o mana se gândea ca și el o sa fie lafel ca ceilalți.

Pauza venise iar colegi iar au început sa facă glume pe seama lui, dar colegul cel nou i-a luat apărarea spunându-le ca și el e un copil la fel ca ei și ca fiecare are diferențe care îl face special în felul lui. El a fost surprinsa ca noul coleg a făcut asta. Cei doi s-au împrietenit iar el nu s-a mai simțit foarte diferit mult timp de atunci.

Explicație:

Sperca te-am ajutat și nu e prea lunga

Alte întrebări interesante