Limba română, întrebare adresată de vpop85004, 8 ani în urmă

Scrie o pagina de jurnal (imaginar) amuzat în care stai în casa deoarece exista Virusul Corona.
DAU COROANA ȘI STELE​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denymihaela200
1

Răspuns:

ziua 1 - Imagini șocante datorate invaziei virusului chinez . Toți stăm baricadați . Poliția este la poarta , armata iși cântă imnul, iar eu beau liniștit un pahar de suc , privind strada pe unde trece și astazi , surprinzător, o bătrânică , fară masca. privind-o , in timp ce-mi înec mâinile în dezinfectant , merg la mama care încă se spăla pe mâini. Aceasta mă îndeamnă să merg pa magazin , pentru a lua o punga de mălai și una de făină .

aproape cu lacrimi în ochi , încep echiparea (muzica de război) . îmi iau ghetele , chiar daca afara sunt 20 de grade , haine groase pentru a nu intra virusul în mine , 3 măsti de rezervă, doua pe față de abia mi se vedeau ochii și 5 tuburi de dezinfectant alături de cererea de parasire a locuintei .

ajung la magazin , nu mi-a luat mult , ca-ci orasul era aproape gol. Merg spre raftul cu cele necesare . NIMIC . ajung acasa după batalia intre viata si moarte , dezamagind-o pe mama , ma spăl pe maini si incep sa ma uit la televizor - imediat îl sting pentru ca ma speria orice stire . Privesc iar pe geam , politia tot acolo era .

seara se apropie, pun capul pe perna si aud pe strada " stati in casa "

#aratăcăîțipasă


vpop85004: mulțumesc frumos
vpop85004: Dar trebuia sa fie amuzant
denymihaela200: eee , am pus si eu niste chestii legate de mersul la magazin pentru faină , dezinfectarea și spalarea pe maini continuu , politia la geam, armata , bătrânica fara masca , televizorul închis
vpop85004: Dar nu e bine, adică trebuie sa fie amuzanta
Alte întrebări interesante