Limba română, întrebare adresată de clau123456, 9 ani în urmă

Scrie o pagină de jurnal in care sa iti imaginezi cum ar arata lumea daca toți oamenii ar ramane copii pentru totdeauna.
Dau coroana


florentina930: ce părere ai?
clau123456: ff buna incerc sa iti dau coroana
florentina930: ms. imi place mult sa fac compuneri...
florentina930: sa stii ca o sa iti apara la un moment dat cum sa dai coroana daca esti pe web

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de florentina930
12
(îi pui ce titlu vrei tu)Dragă jurnalele , totul începe cu faptul că eram așa supărată pe părinții mei pentru că mă pun să fiu responsabilă și pentru că ei nu mai erau ca înainte, erau serioși și nu le ardea deloc de joaca. Așa că m-am gândit că ar fi mai bine dacă lumea ar rămâne copii pentru tot deauna si adulți ar fi din nou mici deci am deschis cartea cu vraji si am găsit o vrajă care facea adulții copii si toata lumea nu mai creștea , am făcut vraja care trebuia să nu mai aibă efect la apusul soarelui , după care m-am băgat la somn. Când m-am trezit, am observat că părinții mei au dispărut ..... așa că mi-am căutat în casă. Ei bine , până la urmă i-am găsit, dar nu așa cum mă așteptam , pentru că au devenit copii , copii de vârsta mea . Nu îmi venea să cred ,, părinții mei copii? cred că visez..." mi-am spus eu , dar chiar așa era pentru că i-am întrebat cum îi cheamă și mi-au spus numele lor , care erau chiar numele mamei si tatălui meu..... Eram șocată, cum sa devină părinții mei copii , adică era bine intr-un fel , dar părinții sunt părinți pentru că așa trebuie! Ok să continuăm.... în ziua aceea nu era niciun adult pe strada si m-am distrat de minune pentru că știți vorba : când și părinții sunt copii, nu mai ai nici datorii .
Așa că m-am distrat toată ziua , doar ca parca nu mai îmi plăcea așa mult să fiu liber/a , de ce ? ei bine îmi lipseau părinții mei , părinții mei care acum erau niște copii, exact ca mine ... Eram foarte tristă după apusul soarelui credeam că nu vor mai reveni niciodată la normal , dar chiar atunci m-am trezit brusc din somn dandumi seama că totul a fost doar un vis , cu toate acestea alergând prin casă până mi-am găsit părinții care , evident , nu mai erau copii . I-am strâns în brațe și mi-am dat seama că toată lumea trebuie să crească ca să își îndeplinească rolul in viață.
#SPER CA TE-AM AJUTAT!

gabrielapetroi: Multumesc mult
florentina930: cpl
Alte întrebări interesante