Limba română, întrebare adresată de Straw, 8 ani în urmă

Scrie o poveste de 100 de cuvinte

- Povestea trebuie sa se înceapă cu “În timp ce avionul zbura mai jos, Lou a văzut plajele aurii ale insulei de dedesubt.”

(despre tematica asta)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de grozavucezara
0

Răspuns:

Răspuns:În timp ce avionul zbura mai jos ,Lou a văzut plajele aurii ale insulei de dedesubt. Acestuia nu ii venea sa creadă cât de frumos poate fii . Asa urma început prima "vacanta" de 5 minute a lui Lou inafara muntiilor Alpi. Acesta era uimit de ce putea sa observe de la fereastra avionului era emoționat. Avionul a aterizat iar Lou se holba și nu ii venea sa creadă ca a ajuns în vacanta mult visata. Totul era ca în cartea de Geografie si revistele pe care le cumpăra mama lui. Plecând la hotel pe tot parcursul drumului a privit gura casca pe geamul mașini la palmieri la oameni la, plaja care s.a văzut pe tot parcursul drumului era minunat soare ,cald. Repede a aruncat bagajele si s.a pregatit de plaja . Dar dintr.o data cand sa ajunga langa apa minunata care stralucea in soare , o voce blanda il anunta pe Lou ca in 5 minute trebuie sa se pregateasca de scoala. Prea frumos sa fie adevărat lLou sa trezit și sa pregatit de școală trist gandindse la visul flrumos spulberat de mai devreme.

Răspuns:În timp ce avionul zbura mai jos ,Lou a văzut plajele aurii ale insulei de dedesubt. Acestuia nu ii venea sa creadă cât de frumos poate fii . Asa urma început prima "vacanta" de 5 minute a lui Lou inafara muntiilor Alpi. Acesta era uimit de ce putea sa observe de la fereastra avionului era emoționat. Avionul a aterizat iar Lou se holba și nu ii venea sa creadă ca a ajuns în vacanta mult visata. Totul era ca în cartea de Geografie si revistele pe care le cumpăra mama lui. Plecând la hotel pe tot parcursul drumului a privit gura casca pe geamul mașini la palmieri la oameni la, plaja care s.a văzut pe tot parcursul drumului era minunat soare ,cald. Repede a aruncat bagajele si s.a pregatit de plaja . Dar dintr.o data cand sa ajunga langa apa minunata care stralucea in soare , o voce blanda il anunta pe Lou ca in 5 minute trebuie sa se pregateasca de scoala. Prea frumos sa fie adevărat lLou sa trezit și sa pregatit de școală trist gandindse la visul flrumos spulberat de mai devreme. P.S nu știu dacă sunt 100 sau mai multe nu am numărat.

Alte întrebări interesante