Limba română, întrebare adresată de andravasile923, 8 ani în urmă

scrie o poveste de iubire pierduta ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miha123428
2

Răspuns:

Intr-o zi , la școala , Andreea era în ora de matematică .

Deodata , a venit un nou coleg pe nume "Cristian" .

Baiatul s-a acomodat , și după 3 luni , parca Andreea incepea sa iubeasca acel baiat . De fiecare data cand Andreea trecea pe langa Cristian , simțea în stomacul ei niște fluturași care nu îi dadeau pace . Trecuseră 2 zile și Cristian nu mai venea la școala...Andreea începea sa se îngrijoreze pentru el . În mintea ei erau doar aceste cuvinte : "Oare e bine?" , "Oare va pleca de la aceasta scoala?" Si multe alte ganduri rele ca , Cristian va pleca de la scoala aceia . Trecusera înca 2 zile și Cristian a început sa vina la școala . Andreea merge la el si ii spune:

- Cristian , de ce nu ai mai venit la scoala un timp?

Cristian i-a auzit vorbele Andreei dar , nici un cuvant nu a vrut sa-i asreseze . Andreea s-a simtit foarte prost . Peste o saptamana , prin scoala se spuneau unele lucruri că , Cristian ar avea cancer . Andreea nu credea aceate vorbe . Din potriva , ea credea ca , Cristian este doarte bine . Până intr-o zi când Andreea s-a rugat foarte mult de Cristian sa-i spună o data ce se intampla ...Dintr-o data Cristian cu ochii plini de lacrimj , țipand la Andreea i-a spus cu o voce feroce ca are cancer . Andreea îi venea sa planga în hohote ...Dar nu putea , deoarece inima ei incepea din ce in ce mai mult sa se răceasca ...Stia ca , Cristian mai avea o saptamana de trăit și ea s-a gandit sa ii spuna odata ce sentimente are pentru Cristian .

-Cristian , voiam de multa vreme sa iți zic acest lucru ...

- Ce vrei sa-mi spui?

- Vreau sa-ti spun că...Eu te plac foarte mult....

Cristian era foarte surprins ...Cristian i-a raspuns...

-Imi pare rau Andreea dar eu-

- Am înteles Cristian...Nu e nevoie sa mai spui...

Din ziua aceea Andreea a devenit foarte rece cu toata lumea...Inclusiv cu Cristian...Cristian a murit iar Andreea , Nu mai voia sa schimbe nicio vorba cu nimeni !

Explicație:

Este super mare dar , sper , ca te-am ajutat !


miha123428: Știu ca am scris undeva "lacrimj" dar trebuia sa scrie "lacrimi"
Alte întrebări interesante