Limba română, întrebare adresată de koko456, 8 ani în urmă

Scrie o poveste scurtă!
Dau coroană la raspunsul corect!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabriellaaaaa
3

A fost odata, o frumoasa fata de imparat care era foarte trista.

Ea locuia intr-un castel dintr-un tinut indepartat , unde nu putea ajunge picior de om. Cine incerca sa calce pe taramul in care locuia frumoasa printesa, era prefacut pe loc in stana de piatra!

Intr-una din zile, un fecior curajos, si-a luat armura si calul si a plecat sa cucereasca taramul fermecat , pentru a putea ajunge la printesa de care se indragostise.

Cu ajutorul Zanei padurii si al calului sau care nu era la fel cu ceilalti cai si care avea puteri magice, feciorul a reusit sa paseasca pe taramul printesei , rupand astfel vraja si eliberand frumoasa fata de imparat.

Printesa  care s-a eliberat de tristete, s-a casatorit cu  viteazul fecior si au trait fericiti pana la adanci batraneti!


koko456: mulțumesc
gabriellaaaaa: Cu mult drag! Vad ca mai scrie cineva..sper sa fie mult mai buna decat povestea mea , pentru ca asa vei avea de castigat !
koko456: eu pot vedea ce scrie el și mi-a plăcut mai mult ce poveste ai scris tu decât el
koko456: ♥️
gabriellaaaaa: Ma gandeam ca povestea trebuie facuta dupa imaginea data! Ai ales ca cel mai inteligent raspuns o poveste care nu respecta tema, dupa parerea mea. Nu este un repros, dar vreau sa iti atrag atentia asupra acestui lucru pentru acuratetea temei pe care o ai de facut la scoala!
Răspuns de valeriaelena10
3
Mica antilopă

La marginea junglei rătăcea o turmă de animale. Nu găseau apă nicăieri și mureau de sete . Alergau, cercetau locurile, dar nu găseau nici un râu și nici măcar un izvor. În cele din urmă au hotărât să sape o fântână.
Leul se opri în mijlocul nisipului și începu să scormonească pământul cu puternicele sale labe. Dar, în scurtă vreme, obosi și dădu locul elefantului. Tot atât de repede se plictisi și elefantul. Atunci veni la rând girafa, după ea, rinocerul, dar și ele degrabă osteniră.
Și iată că începu să lucreze mica antilopă. Cu picioarele sale subțiri arunca nisipul și deodată țâșni apa. Tocmai întinsese gura să bea, când se repeziră asupra ei celelalte animale. O împinseră departe de izvor . Animalele băură toată apa, iar pentru mica antilopă nu rămăsese nici o picătură.
Așa se întâmplă uneori între animale: nimeni nu dă ajutor celui fără apărare, dimpotrivă- i se ia totul.


M-AM CHINUIT MUULT. TE ROG DĂ-MI COROANA.

valeriaelena10: Mulțumesc.
koko456: cpl
Alte întrebări interesante