Limba română, întrebare adresată de andreeahr33, 8 ani în urmă

Scrie o povestre destre o pisica

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Magiticaveronica
3

Răspuns:

Explicație:

A fost odată ca niciodată o pisica fără stăpân mereu îi era frig,foame și sete dar mereu era optimista și îi ajuta pe ceilalți dacă într-o zi aceasta pisica a fost adoptata de familie cu 5 copii foarte iubitori și responsabili dar din pacate pisica era trista pentru ca nu avea o mama dar într-o zi copii au mai cumpărat o pisica și au trăit toți fericiți pana la adânci batrâneti6

Răspuns de smaraanda
3

Răspuns:

Locuia odată de demult, într-o casă veche și îngustă o pisică. Stăpâna ei era o femeie cu o inimă foarte largă și o iubea nespus de mult.Femeia trăia singura într-o casă dărăpănată, dar singurul lucru de care nu putea să se despartă era pisica ei.Pisica era foarte frumoasă, având labele albe și corpul complet negru, ochii albaștri că diamantul iar coada era la fel de aspră.

Numele ei era Aylla și deja împlinise 6 ani de când a adoptat-o din fața porții. O îndrăgea atât de mult încât i-a dat tot ce avea mai de preț pentru a se simți bine, fiind pentru ea comoara vieții. Nu se poate descrie în cuvinte cat de mult o iubea. Dar într-o noapte, pisica a ieșit pe geam și la lumina lunii corpul ei strălucind ca o stea, a plecat în orizont.

Nu se poate descrie când, unde, cum și cine a luat-o , dar nu a mai fost găsită niciodată , niciunde. Femeia a plâns după ea un timp foarte îndelungat , dar a înțeles că viața e trecătoare și că sigur încă trăiește. Sfârșit.

Sper că te-am ajutat. Coroană?

Alte întrebări interesante