Limba română, întrebare adresată de bapcsandavid2005, 8 ani în urmă

scrie o scrisoare de 100-200 de cuvinte prietenului tau Ionut despre viata la liceu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

Răspuns:

Salut Ionut,

Fac aceasta scrisoare cu ocazia de a-ti spune ca la liceu este foarte bine, avem o clasa foarte ingrijita, niste exemplare de colegi si foarte buni la carte, profesorii nu mai spun, sunt foarte cuminti, stiu ca avem capacitatea foarte mare de a invata si nu ne pun sa scriem foarte mult.

Doamna diriginta este cea mai buna doamna diriginta pe care am avut-o, radem cu ea, glumim, muncim, ne rasplatim, ne bucuram, ne distram, plecam in excursii si plimbari.

Viata de liceu este chiar frumoasa, mai ai si tu un an si vei ajunge la un liceu bun tie, sper sa ai parte cum am eu de toate calitatile bune oferite ca la liceul meu.

Cu drag,

Prietenul tau (numele)


bapcsandavid2005: Multumesc!!
Răspuns de arianaplesca9
1

02.03.2021

Dragă Ionuț,

Sunt eu (numele tau) și îți trimit acesta scrisoare pentru a îți împărtăși și ție cum este viața mea la liceu. Sunt bine in general și mă bucur că am reușit să trec și acesta treapta a vieții! îmi place foarte mult aici dar îmi este destul de dor de familie și mai ales de amicul meu bun. Mă înțeleg cu toți colegii de camera și prietenii noi,dar stai liniștit nu te înlocuiesc cu nimeni. Îmi plac profesorii de la acest liceu. Profesoara mea favorita este cea de lb.romana! Mă descurc destul de bine,am note bune și mari! Aștept răspunsul tău,dacă ești bine și ce mai faci! Salutări ție și familiei tale!

Cu drag, prietenul tau (numele tau)

-----------------sper să îți fie de ajutor,cu plăcere!-----------------

Alte întrebări interesante