Limba română, întrebare adresată de dimaee, 9 ani în urmă

 Scrie o scrisoare de la un prieten francez de a împărtăși ceea ce ai îngrijorat cu privire la stadiul actual și a noilor tehnologii. (12 rinduri)


motanudeea: nu pre inteleg intrebarea ...prietenul francez trebuie sa scrie o scrisoare pentru cel roman sau cel roman pentru francez ?
motanudeea: * corectie: prea
motanudeea: da, cred ca cel roman trebuie sa scrie celui francez, pentru ca trebuie sa-si manifeste ingrijorarea :)
dimaee: cel romin pentru francez

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
2
Draga Francois,

        Cum iti mai merge ? Stiu ca ultima data cand am vorbit erai cam bolnav. Sper ca sunt toate bune. Saptamana viitoare voi veni la Paris intr-o scurta delegatie si ne vom povesti mai multe. Dupa cum ti-am spus in ultima scrisoare mi-am schimbat locul de munca. Sunt multumit, salariul este bun si atmosfera prietenesca ma face sa ma simt bine si sa nu regret aceasta schimbare. Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este .... tehnologia. Avanseaza atat de repede pentru mine incat nu-i mai fac fata. Ma descurc cu greu cu calculatorul dar si cu noile programe cu care trebuie sa lucrez. La Paris ar trebui sa urmez un curs de pregatire in acest sens. Stiu ca tu esti bun in calculatoare, doar ai facut o facultate in acest sens, de aceea te-as ruga sa-l ajuti si pe ,,batranul'' tau prieten care se simte speriat si neajutorat in fata noilor tehnologii.
                                                                                Salutari tie si familiei,
                                                                     Cu mult respect, al tau prieten
                                                                                     Mihai
Alte întrebări interesante