Limba română, întrebare adresată de diana1344, 8 ani în urmă

scrie o scrisoare prietenei tale in care sa i spui cat de dor îți ie de ea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ccovaciu
0

Răspuns:

Prietena mea cea mai dragă,mi-e foarte dor detine!Când o să vi acasă, o să facem o mulțime de nebuni vom tot ce este pe lumea asta. Orice îmi spui să refac eu fac. Orice îmi faci eu nu măsupăr pe tine și dacă mă lovești ,mă rănește sau mă cerți eu te las să spui tu acolo ce vrei de când ai plecat m-am schimbat mult, eram supărată căci eram tot singură fără tine când ești cumine alftel este ,să ai grijă de tine!îmi lipsești!abia astept sa vi acasă .Te iubesc mult!


ccovaciu: scuze că nu prea am scris bine ,deoarece m-am grăbit și nu mai vedeam ce scriam ,dar cred că înțelegi ce am scris, nu-i așa?
Răspuns de narcisabobic
0
30.Aprilie, Timisoara,2020


Draga Diana,

Sper ca aceasta scrisoare te găsește cu bine, îți scriu cu gândul la amintirile pe care o sa le facem când vei fi aici. Mama te așteaptă cu nerăbdare sa vii, deja a început sa facă curat in casa și sa cumpere cele necesare pentru venirea ta.
Vara asta o sa ne distram de minune alături de prieteni mei pe care i-ai cunoscut in vacanța de iarna. Eu sunt bine și sănătoasă, puțin trista ca nu ești aici dar te aștept cu drag.


Cu multă iubire, Rebeca
Alte întrebări interesante