Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Scrie o scrisoare unui prieten în care să-i recomanzi o carte pe care tu ai citit-o. Găsește argumente pentru a fi cât mai convingător/convingătoare

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ilinca2200
123

Draga....

îți recomand cartea Apolodor este vorba despre un pinguin ce cânta la un cor între o zi i se făcuse dor de familia lui din labrador și așa ca a pornit spre ei în drumul lui are mai multe obstacole și mai multe peripeții până la urmă ajunge cu bine la părinții și surorile, frații lui.

Această carte este scrisă cu versuri potrivită tocmai pentru tine. este foarte frumoasă. Sper să îți placă eu am citit o și am rămas uimită.

Cu drag....

Răspuns de Danelinole
169

Prietene,

Îți scriu această scrisoare pentru că am dat peste o carte frumoasă. Te știu pasionat de lectură, deci sper că îți voi face o bucurie. Vreau să îți recomand cartea ,, Minunea " de R. J. Palacio. Este cea mai interesantă carte pe care am citit-o vreodată. Te știu inimos, iar cartea asta este despre valorile prieteniei și ale iubirii. Nu poți rata cartea asta! E scrisă cu umor iar pe mine m-a atins la suflet. Produce o schimbare în inimile oamenilor de astăzi. Lectură plăcută!

Cu speranța căatunci când ne vom mai întâlni vom împărtăși impresii de lectură, te salut!


Utilizator anonim: Hd
Alte întrebări interesante