Limba română, întrebare adresată de nutapavel11, 7 ani în urmă

Scrie o scurtă narațiune despre faptă bună în care să folosiți verbe la diferite moduri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dumitritachirita23
1

Răspuns:

Într-o dimineață frumoasă de vară, o tânără numită Maria mergea spre parc pentru a se bucura de frumusețea naturii. Pe drum, a văzut o doamnă în vârstă care se zbătea cu un sac greu de cumpărături. Maria s-a apropiat și a oferit să o ajute. Doamna i-a mulțumit cu recunoștință și i-a explicat că nu putea să ducă singură sacul acasă.

Maria a luat sacul cu ușurință și a început să meargă alături de doamna. Pe drum, au povestit despre viețile lor și au râs împreună. Când au ajuns la casa doamnei, Maria i-a oferit să-i ducă sacul până în interior. Doamna a fost atât de recunoscătoare și emoționată că a început să plângă.

Maria a plecat acasă cu un zâmbet larg pe față, simțindu-se binecuvântată pentru că a putut să facă o faptă bună pentru cineva. Acest gest mic, dar semnificativ, a făcut ca ziua să fie mai frumoasă pentru amândouă și le-a arătat că fiecare gest de bunătate poate face o diferență imensă în viața celor din jur

Răspuns de bencostea224
1

Răspuns:

Odată, un bărbat numit George a decis să facă o faptă bună. El a ales să-și ajute vecinul în vârstă, care se plângea că nu poate să-și curețe curtea de frunze. George a acceptat să-i ofere ajutorul și s-a dus la casa vecinului să-l ajute. El a început să-și aranjeze curtea, să adune frunzele și să le arunce la gunoi. Vechinul îi mulțumea lui George pentru ajutorul oferit și îl invita sa intre in casa sa, acolo George a observat că vecinul avea nevoie de ajutor la curățenia generală și a oferit să-l ajute cu aceasta. După ce au terminat curățenia, George și vecinul au stat de vorbă, au râs și au savurat o ceașcă de ceai. George s-a simțit foarte bine că a putut să-și ajute vecinul și s-a bucurat de această experiență.

sper ca te-am ajutat


nutapavel11: ms
bencostea224: cp
Alte întrebări interesante