Limba română, întrebare adresată de Lacramioara111111, 8 ani în urmă

scrie ocarte postala adresata parintilor tai,in care le spuicum a fost vizita la fabrica de ciocolata

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Catty22
2
Dragi părinți,

Excursia la fabrica de ciocolată a fost minunata!Cand am intrat in fabrică, erau mai multe femei care munceau.Ne-au spus sa ne apropiem si sa vedem cum se face ciocolata.Eu si prietenele mele,Denisa si Maria,ne-am asezat la o masuta si am inceput sa privim.Era fascinant!După 5 minute,veni la noi o doamnă in vârstă si ne oferi o carte de prăjituri.In ea se aflau multe retete si detalii despre ciocolata acestei fabrici.
La final, fiecare elev a primit o ciocolată cadou si o revistă in care se prezentau diferite rețete de a obtine acea ciocolată. Mie mi-a placut mult si doamna profesoară / învățătoare ne-a promis că vom merge si anul viitor,dacă vom fii cuminți.

Cu drag,Emilia. (numele tau,sa presupunem)
Răspuns de gabyta3
1
Buna dragii mei parintii!!Ce mai faceti!Mi-e imi este foarte dor de voi si astept cu nerabdare sa va vad.Astazi impreuna cu colegii mei am fost in excursie la fabrica de ciocolata.A fost minunat m-am distrat nespus de mult.Acolo era multa ciocolata colorata.Am chiar si gustat era delicioasa.A fost foarte frumos.Dar ma-s bucura sa fi fost si voi.Cu drag .....
Alte întrebări interesante