Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Scrie oricare compunere vrei tu dar sa fie de 15 randuri si dau coroana la cel mai bun. REPEDE....................................


Utilizator anonim: de ce nu pot ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SerenaSere25
2

Răspuns:

Era cel mai bun prieten al meu.Dar nu intelegeam de ce se uita il lacrimi la mine.Voiam sai ofer alinare,dar nu stiam cum.Nu intelegeam nimic,toata situatia asta nu avea niciun sens.Dar poate era vina mea.Atunci a plecat masina din loc.Vazundu-l acolo iar eu plecând ,am scheolit nefericit din nou. Iar ma simteam ca un câine rău.

Da zilele treceau...Fata era tot mai tristă. Eu nu intelegeam nimic.Nu stiam de ce tipa omul ala așa la ea,dar numi placea de el.Mia fost frica.Ca in multe momente imi era dor de stapânul meu.Poate eram un câine rău, dar il voi gasi si voi arata ca sunt un câine bun...Si nu voi mai pleca niciodată de lângă el.

Explicație:

Sper ca te-am ajutat

Răspuns de florinabogoi16
3

Răspuns:

VISUL MEU

Visul meu de mic copil este sa devin politista.

Nu imi doresc aceasta meserie pentru ca este platita cu un salariu mare,nu pentru toate avantajele pe care ai cand esti politist .Imi doresc aceasta meserie pwntru ca imi place si ma reprezinta .Desi se spune ca este o meserie destul de dificila si ca drumul pana la aceasta cale este foarte dificil eu nu dau inapoi .Voi invata ,voi munci din greu ,voi sta nopti nedormite,voi trage din greu de mine sa ajung acolo unde mi-am propus.

Oamenii rai au incercat sa intoarca din drumul meu ,mi -au pus piedici dar n-au reusit ,mereu am luptat si voi lupta sa trec peste rautatiile din jur si sa le arat ca pot si ca voi reusi.Sunt o persoana optimista ,imi place sa muncesc pentru cariera pe care mi-o doresc ,vreau sa imi fac parinti mandrii de mine.Am luptat si voi lupta pana cand voi ajunge acolo sus cu grade unde mi -am propus!!!

Alte întrebări interesante