Limba română, întrebare adresată de nechiforalex31, 8 ani în urmă

scrie pe o coală de hârtie o întâmplare reală sau imaginară inspirată de unul din următoarele proverbe: Cine n-are curaj trebuie să aibă picioare bune.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de amtemenefacute
5

Răspuns:

într-o zi obișnuita eu cu colegi mei aveam o ora de matematica.Andrei se așezase la locul lui și începuse sa zbiere de odota intra profesorul și spunE:

-cine tot urla!?

Andrei se ghemui și tăcuse.colegi tăcuseră și ei.la un moment dat profesorul de pune pe scaun și spune:

-daca nu recunoașteți va dau test

Andrei tăcuse și nu spuse nimic.am primit toți test doar din vina lui cant putea să recunoască și să fie totul ok,el a primit nota mica și și-a învățat lectie

Explicație:

e un text din mintea mea:)


nechiforalex31: ms
amtemenefacute: cupla
flaviabianca12: <3
Răspuns de buneaana43
3

.....................................Copilul fricos ..............................

..........A fost odată un băiat numit Marco foarte fricos.

..........Marco era scund , firav , parul castaniu deschis și ochi albaștri ! Ei bine acest băiat pe cat era de frumos atât era și de fricos și știți cum e vorba aia ,, Cine nu are curaj trebuie să aibă picioare bune " pai el ... nu avea picioare bune nu putea să se ferească nici de umbra lui ! Așa dar văzând că nu poate să se ferească de fricile lui a decis sa fie mai curajos. Ziua următoare a văzut un câine pe mijlocul drumului , de obicei el ar fi fugit dar fiind curajos a sărit și a luat cățelușul în brațe salvamarul . Iar Runi căci așa la numit la lins , și la încurajat !

.............Marco văzând ca poate salva pe cineva a hotărât să fie curajos pentru totdeauna ! Sfârșit .....!

Explicație:

Vorba ,,Cine nu are curaj trebuie să aibă picioare bune " înseamnă că cine nu ie curajos trebuie să aibă picioare bune sa fugă când vede ceva de care îi este teama !

Sper că te am ajutat! Succes la teme !

✓buneaana43✓

Alte întrebări interesante