Limba română, întrebare adresată de DianaTomlinson, 9 ani în urmă

Scrie pe o foaie separata,o compunere in care sa ai cele 3 parti ale acesteia cuvintele de mai jos.Gaseste un titlu potrivit pentru lucrarea ta.

Introducere:caldura,pomi,flori,soare
Cuprins:pisica,fuga,speriat,George,pansat,casa
incheiere:scara, prieten

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Bony
32
O intamplare
Vara cea mult asteptata a sosit.Livada cu pomi roditori rade in soare.Caldura copleseste aleea cu flori colorate.
In casa George citeste linistit "Micul print". Cosmin il cheama la joaca.In linistea apasatoare a casei dintr-o data se aude un zgomot puternic.George speriat, da fuga in bucatarie.Acolo ,pisica cea sireata a incercat sa prinda pestii colorati din acvariu.Copilul, incercand sa salveze ceva,s-a ranit si a trebuit sa fie pansat.Pasionat de citit ,renunta cu greu la activitatea sa preferata si iese cu Cosmin la joaca.
Pe inserat, bunul sau prieten ,coboara incet scara cerdacului si merge linistit spre casa.
Răspuns de cepeaiuliana
15
Vara Afara este o caldura foarte mare iar ,pomi sunt foarte infloriti. Afara cerul este senin cu un soare foarte strălucitor. George a văzut o pisica care o luase la fuga si era tare speriata.george a încercat sa o prindă dar din păcat el sa împiedicat si sa lovit la mâna. Mama lui fiind foarte speriata la pansat la mâna si i-a spus sa meargă in casa se se odihneasca.El la sunat pe prietenul lui sa i-l roage dacă poate venii la el, prietenul lui ia dat un răspuns afirmativ. Prietenul băiatului la sunat pe George si ia spus sa coboare scările sa meargă afara la joaca
Alte întrebări interesante