Limba română, întrebare adresată de NerdyGirl, 9 ani în urmă

Scrie un dialog de max. 6 replici intre un zmeu si autorul cartii in care acesta apare ca personaj negativ. URGENT :) :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
10
Mica introducere: Intr-o zi in care nu prea se stie daca era toamna sau primavara , un scriitor  statea la geam si scria si scria  nicidecum nu se oprea . Acest lucru m-a mirat asa putin dar  deodata  s-a intamplat ceva ciudat din scoarta cartii iesi  o aratare  asa de urata incat iti era frica sa te uiti  la umbra sa , daramita  s-o mai privesti. La inceput am crezut ca visez  dar aratarea  incepu sa vorbeasca .
Zmeul : -  Vai, vai , ahhh, ahhh! Tu esti scriitorul  ce m-a  creat ? Tu esti cel care m-a  dus  in departare si intr-o carte m-a izolat?
Autorul cartii: -Eu !? dar cum se poate ? ce...... esti tu ? cum ........ ?
Zmeul :- Hai gata! stii ca exist caci daca nu cum  de sunt intr-o carte ?
AUTORUL : -Da existi dar  numai in carte , nu stiu cum ai ajuns aici !? mai bine spus , ce vrei?
Zmeul : Vreau sa te intreb ceva .
Autorul: Ce ? 
Zmaeul : Ei bine, de ce m-ai creat atat de urat si rau ? ce ti-am facut eu tie caci nu-mi place cum mai creat , tuturor  le e frica de mine , nu am prieteni numai oameni care vor sa ma omoare . De ce ?
Autorul : Of ! stai ca nu-i problema acus, acus  rescriu si te fac un print , sau orice vrei tu .Dra sa sti ca am  te-am visat intr-un cosmar si am inceput sa-l folosesc pentru a scrie o carte .
Zmeul : Aaaaa. Deci  tu esti un fel de om magic?
Autorul : Mmmmmm cam da dar acum  , imi spus scriitor , fac si desfac , creez si inventez asta fac toata ziulica . 
Zmeul : Atunci  vreau sa raman asa cum sunt caci   ma bucur sa aflu ca tu esti taticul meu .
Autorul : Da asta sunt eu pentru tine chiar daca esti personaj negativ tu  esti un zmeu bun doar ca eu  te-am scris  asa cum te-am visat . Acum mai esti suparat pe mine ?
Zmeul : Nu acum nu  ma bucur ca te-am intalnit . 
SPER CA TE-AM AJUTAT NU II CHIAR ASA DE BINE MAI DEZVOLTA SI TU :*
Alte întrebări interesante