Limba română, întrebare adresată de Culi2004, 9 ani în urmă

Scrie un discurs de 27 de randuri cu tema "Pasiunea care ma defineste "! VA ROG FRUMOS!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Legiuitorul
1
Toata viata am crezut in bine, si mi-a fost usor atat timp cat si ceilalti au crezut in mine, n-am suferit de foame, insa, retine ca am fost un caz fericit ratacit printre mii de drame.
M-am nascut in cautarea eului liric pierdut sau impachetat in cele mai interiorizate stari emotionale care sunt defapt niste simple situatii pasagere in interiorul unei nebune holograme de incercari in interiorul careia trebuie sa fiu suficient de conectat si concentrat cu  pozitivul din univers pentru a scoate din inlantuirea propie acea traire de dragoste ascunsa in acel interior mie, la care ai acces decat prin credinta si conectare directa cu natura.
Primul lucru care ar trebui sa ma defineasca sau sa-mi slefuieasca sufletul este natura care ajuta in a-mi recunoaste acea definitie interioara, si care ma aduce mult mai aproape de acel perfect al Edenului, in care totul este intr-o perfecta armonie desprinsa parca dintr-o isihe tenebros de luminoasa.
La marginea acestor stari care ma definesc pe mine ca personaj, in afara de natura, se mai afla si puterea persoanei iubite, care ma ajuta si mai mult sa-mi slefuiesc propile trairi, si sa-mi deschid sufletul in a descoperi acea definitie perfecta a dragostei la care am acces si simt acest lucru, doar atunci cand sunt cu ea, deci, se poate spune ca imi gasesc propia definitie si imi dezlantui propiul corp din ghearele societatii doar stiind ca ea este in viata.
Ambele lucruri, atat natura, cat si persoana iubita, ma definesc pe mine cel mai bine, fiindca imi ofera echilibrul unui rasarit de soare si lumina din interiorul unei nopti ploioase.
Alte întrebări interesante