Informatică, întrebare adresată de lrntneagu48p3znf0, 8 ani în urmă

SCRIE UN E-MAIL CELEI MAI BUNE PRIETENE DIN LATA TARA SI SPUNEI CE SRBATORI SUNT IN ROMANIA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dianina
0

Răspuns:

Dragă ( scrie numele prietenei),

Se apropie sărbătorile de iarna și aș dori să îți împărtășesc că aici în România sărbătorim Nașterea Domnului (Crăciunul), apoi Anul Nou.

Abia aștept să vii să mergem la colindat împreună, apoi de Anul Nou să mergem cu Plugușorul, astfel vei avea oportunitatea să vezi tradițiile și obiceiurile de la noi din țară.

Te pup și te aștept cu nerăbdare!

Cu mult drag, ( numerele tău)

Răspuns de susmadanielsebastian
1

Răspuns:

Draga,........

Eu sunt ................ si am vrut sa te informez ca la noi in Romania sunt o gramada de sarbatori frumoase. Sarbatoarea mea preferata este craciunul, deoarece vine mosul'. Pe el il cheama "Mos Craciun" el vine doar la copiii cuminti. A doua sarbatoare care imi mai place este revelionul. Acolo dam cu artifici cu petarzi, iar parinti tot pe bautura ca in fiecare an.Mai est si "Mos Nicolae" el le aduce dulciuri la copii cuminti, iar la copiii rai le aduce o joarca. Fata de celalalt mos care el aduce jucari in loc de dulciuri. Dar evident ca doar la copii cuminti. Era sa uit de cea mai distractiva sarbatoare, "Pastele". De paste fine un iepuras, dar nu ori ce oare care iepuras ci unul magic, care face oua de ciocolata. Aici vine partea distractiva la sarbatoarea asta, ca daca stai la ca ti-le ascunde prin gradina iar daca esti la bloc ti-le va ascunde prin casa.

Explicație:

Sper ca te-am ajutat spor la treab!!!!!

Alte întrebări interesante