Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Scrie un email doamnei învățătoare prin care îi soliciți informații despre banchet, tu vi în calitate de invitat, nu de elev.
De maxim 7 rânduri!!

As dori sa aflu..... ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pav38
13

Răspuns:

Explicație:

Bună ziua,

Doamna învățătoare sunt  __________ , sora (vara, mama, bunica, prietena .....ce vrei tu scrii aici) elevului __________ și zilele trecute am fost invitată la banchetul prin care marcați împreună cu elevii dumneavoastră încheierea ciclului primar.

Având în vedere că am pierdut invitația primită de la  __________  (numele elevului) vă rog, prin prezentul email să îmi transmiteți în ce dată se desfășoară evenimetul, locația unde se desfășoară, ora la care începe și nu în ultimul rând care este tematica acestui eveniment.

Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns !

Cu recunoștință,

..........(numele surori/verei/mamei.....)

=============pav38=================

Varianta 2)

Bună ziua,

Doamna învățătoare sunt  __________ , sora (vara, mama, bunica, prietena .....) elevului __________ și zilele trecute am fost invitată la banchetul calasei a IV a.

Având în vedere că am pierdut invitația primită de la  __________  (numele elevului) vă rog să îmi transmiteți în ce dată se desfășoară evenimetul, locația unde se desfășoară, ora la care începe și nu în ultimul rând care este tematica acestui eveniment.

Vă mulțumesc !

Cu recunoștință,

..........(numele surori/verei/mamei.....)

==pav38==

Alte întrebări interesante