Limba română, întrebare adresată de bilet, 8 ani în urmă

Scrie un eseu de 12 rânduri prin care să-ți convingi colegii despre cea mai importantă calitate a ta. Trebuie scrisă și o situație din care să reiasă calitatea și manifestarea unei atitudini optimiste și creative față de sine

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristeacristins
0

Răspuns:

Este important sa vezi lucrurile cu optimism si sa consideri ca orice problema are si o solutie. Astfel dovedesti ca ai o viziune constructiva si te automotivezi.Toti avem visuri.Si parca am vrea sa avem acel talent care sa ne remarce si sa ne faca cunoscuti.

Unul vrea sa devina actor altul artist.La nastere un dar minunat m-ar facea fericit sa primesc de la zaneImi place sa cant dar nu am voce si mi-ar placea sa ajung cineva din asta.As vrea sa am puterea de a vindeca toti oamenii din lume cu bolile lor.As vrea sa am o super-minte ca sa pot oprii razboaiele,jafurile si tot ce e mai rau pe lumea asta.

Stiu ca aceste lucruri nu se vor intampla,dar raman cu speranta ca aceste lucruri se vor realiza doar daca imi dau silinta

Explicație:Nu stiu daca e bine dar iti poti face un plan cu acest textulet.Sper ca te-am ajutat.Coroana pls , m-am chinuit sa scriu :))

Alte întrebări interesante