Limba română, întrebare adresată de tudorstegariuq, 8 ani în urmă

Scrie un eseu despre prietenie VA ROG AJUTATIMA AM NEVOIE URGENT
(cls a 6 ea)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Nicole517
1

Răspunsul :

Prietenia este un lucru magic.A avea prieteni e ca si cum ai avea o a doua familie.

Prietenia este un lucru magic.A avea prieteni e ca si cum ai avea o a doua familie. Cand greul te apasa prietenii adevarati te sustin si te incurajeaza sa mergi mai departe.Uneori se intampla sa le spui prietenilor ceva ce nu le poti spune parintilor si te simti liber pentru ca ai spus ceva ce te preocupa mereu.

Prietenia este un lucru magic.A avea prieteni e ca si cum ai avea o a doua familie. Cand greul te apasa prietenii adevarati te sustin si te incurajeaza sa mergi mai departe.Uneori se intampla sa le spui prietenilor ceva ce nu le poti spune parintilor si te simti liber pentru ca ai spus ceva ce te preocupa mereu. Insa, sunt doua tipuri de prieteni: adevarati si falsi.Lumea e plina de asa feluri de oameni. ,"Nu degeaba se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste." Un prieten adevarat nu te va trada niciodata si nu iti va divulga niciodata secretele.Nu te va abandona, ci te va incuraja sa iti indeplinesti visele marete.

Prietenia este un lucru magic.A avea prieteni e ca si cum ai avea o a doua familie. Cand greul te apasa prietenii adevarati te sustin si te incurajeaza sa mergi mai departe.Uneori se intampla sa le spui prietenilor ceva ce nu le poti spune parintilor si te simti liber pentru ca ai spus ceva ce te preocupa mereu. Insa, sunt doua tipuri de prieteni: adevarati si falsi.Lumea e plina de asa feluri de oameni. ,"Nu degeaba se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste." Un prieten adevarat nu te va trada niciodata si nu iti va divulga niciodata secretele.Nu te va abandona, ci te va incuraja sa iti indeplinesti visele marete. Prietenia dintre oameni in ziua de azi se castiga greu. Ea nu se cumpara si nici nu se vinde. Este o virtute foarte frumoasa care incurajeaza oamenii sa faca lucruri marete.

Prietenia este un lucru magic.A avea prieteni e ca si cum ai avea o a doua familie. Cand greul te apasa prietenii adevarati te sustin si te incurajeaza sa mergi mai departe.Uneori se intampla sa le spui prietenilor ceva ce nu le poti spune parintilor si te simti liber pentru ca ai spus ceva ce te preocupa mereu. Insa, sunt doua tipuri de prieteni: adevarati si falsi.Lumea e plina de asa feluri de oameni. ,"Nu degeaba se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste." Un prieten adevarat nu te va trada niciodata si nu iti va divulga niciodata secretele.Nu te va abandona, ci te va incuraja sa iti indeplinesti visele marete. Prietenia dintre oameni in ziua de azi se castiga greu. Ea nu se cumpara si nici nu se vinde. Este o virtute foarte frumoasa care incurajeaza oamenii sa faca lucruri marete. Asta este adevarul despre prietenie.

Prietenia este un lucru magic.A avea prieteni e ca si cum ai avea o a doua familie. Cand greul te apasa prietenii adevarati te sustin si te incurajeaza sa mergi mai departe.Uneori se intampla sa le spui prietenilor ceva ce nu le poti spune parintilor si te simti liber pentru ca ai spus ceva ce te preocupa mereu. Insa, sunt doua tipuri de prieteni: adevarati si falsi.Lumea e plina de asa feluri de oameni. ,"Nu degeaba se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste." Un prieten adevarat nu te va trada niciodata si nu iti va divulga niciodata secretele.Nu te va abandona, ci te va incuraja sa iti indeplinesti visele marete. Prietenia dintre oameni in ziua de azi se castiga greu. Ea nu se cumpara si nici nu se vinde. Este o virtute foarte frumoasa care incurajeaza oamenii sa faca lucruri marete. Asta este adevarul despre prietenie. In prietenia adevarata cazi si te ridici impreuna cu prietenii.

Prietenia este un lucru magic.A avea prieteni e ca si cum ai avea o a doua familie. Cand greul te apasa prietenii adevarati te sustin si te incurajeaza sa mergi mai departe.Uneori se intampla sa le spui prietenilor ceva ce nu le poti spune parintilor si te simti liber pentru ca ai spus ceva ce te preocupa mereu. Insa, sunt doua tipuri de prieteni: adevarati si falsi.Lumea e plina de asa feluri de oameni. ,"Nu degeaba se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste." Un prieten adevarat nu te va trada niciodata si nu iti va divulga niciodata secretele.Nu te va abandona, ci te va incuraja sa iti indeplinesti visele marete. Prietenia dintre oameni in ziua de azi se castiga greu. Ea nu se cumpara si nici nu se vinde. Este o virtute foarte frumoasa care incurajeaza oamenii sa faca lucruri marete. Asta este adevarul despre prietenie. In prietenia adevarata cazi si te ridici impreuna cu prietenii. "Omul fara de prieteni, e ca bradul fara ceteni".

Noroc la teme

Sper te-am ajutat!


tudorstegariuq: mss
Nicole517: cpl
Nicole517: a și poți sa prescurtezi textul dacă este foarte mult
tudorstegariuq: am facut asta :)
Răspuns de nicoleta639
1

Răspuns:

Prietenia

Prietenia este o apropiere dintre două persoane si empatie între ele.

Prietenia poate exista si dintre două fete si dintre doi băieți dar si dintr-o fata si un băiat.

Într-o prietenie poți fi dezamăgit, supărat, trist, poți plânge pentru acel prieten,dar poți avea si bucurii,amintiri alături de el ,distracții,voie bună .

Daca ai niște prieteni care sunt cu adevărat pentru tine aceia îi poti considera ca si frați dar dacă ai prieteni falsi îi poți considera deja dușmani sau o persoana ca oricare alta.

Prietenii trebuie să ți le selectezi cu mare grijă, anturajul contează cel mai mult.Anturajul ți-l faci cu persoanele din grupul tau de prieteni.Cuvântul anturaj poate fi caracterizat îj câteva cuvinte: reflectă comportamentul pe care ti-l faci alături de prietenii tăi.Daca aceștia au un anturaj rau ar fi cazul sa te îndepărtezi de ei dar daca crezi ca au un anturaj bun ține-o tot așa!

Explicație:

Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante