Limba română, întrebare adresată de lisencodorin, 8 ani în urmă

Scrie un mesaj electronic, alcatuit din 4 enunturi pe care le-ai expedia pe adresa [email protected] tuturor pamantenilor, pentru a-i atentiona de gravitatea problemei ecologice.
Ajutați-mă va rog ca e important

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IonutIantoc
138

Stimati locuitori ai planetei Pamant, toti ghetarii de la polul SUD incep usor usor sa se topeasca din cauza incalzirei globale. In urmatorul veac ar putea avea loc serioase inundatii care sa distruga vegetatia! Trebuie sa luam masuri de pe acum: Fiecare este rugat sa planteze cate doi copacei langa o vegetatie. Noi vom anunta autoritatile sa dreneze solul. ( ca o paranteze, aceste doua sunt solutii impotriva inundatiilor) Succes!

Răspuns de anne2505
68
Dragi locuitori ai acestei planete sunteti rugati sa aveti grija cum folositi resursele planete. Sa nu poluati Pamantul, sa renuntati la tot ce este plastic care e foarte toxic pentru Mama Pamant, animale terestre si marine, precum si pentru pasari. Plamanul Terrei, padurile sunt ocrotite si nu se va mai taia nici un copac. Toti locuitori sunt rugati sa ajute planeta sortand deseurile si sa aplice ce 3 R -Refolosire, Recuperare, Reciclare.
Alte întrebări interesante