Limba română, întrebare adresată de ilinacebanu, 8 ani în urmă

scrie un monolog narativ de 15-20 rinduri cu titlul:Copilul din mine
URGENT VA ROG!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Esther17
14
Cine sunt eu?
Eu... O persoană destul de matură. Când mă uit în oglindă, nu mă mai recunosc. Am fost odată mică,o ţineam strâns de mâna pe mama. O fată timidă, care încă nu-şi ştia scopul in viaţă. Acum, vremea a trecut. Chipul meu palid, parul destul de lung, care îmi stă liber pe spate, sprincenele subţiri, genele uşor arcuite şi zambetul meu senin, mă fac să semăn mult cu mama. Totuşi, mama e o fiinţă blândă, pe când eu par a fi mai mult contrariul.
Înfăţişarea şi trăsăturile aspectului meu fizic mă fac să par o persoană mult prea matură pentru vârsta mea. Dar totuşi, copilul din mine nu il las ca să-l poată vedea oricine. Eu care par a fi o persoană destul de matură, pe care deseori oamenii din societate mă confundă cu mama, se izbesc ca de un zid de furia ochilor mei, dând doi pași înapoi.
Nu, nu aceasta sunt eu. Ci dimpotrivă, o fire jucăuşă, energică, plină de viaţă.
Orgoliul cu care mă tratează cei din jur m-a făcut să mă închid in mi e insumi.
Adevarata eu, adevăratul copil din mine, nu stă ascuns in aspectul fizic, ci in bunătatea care e ascunsă in inima mea. Sunt şi eu un om.
,,De ce se sperie toată lumea de mine? ";,,Cu ce am greşit eu ca să fiu mai deosebită şi mai ciudată de celelate persoane? ".
Am decis să nu arăt copilul din mine decât celor care îmi înţeleg suferinţa cu adevãrat.

(*^ω^*)
Alte întrebări interesante