Limba română, întrebare adresată de animalsade11, 8 ani în urmă

Scrie un scurt text (2-3 propoziții) despre o întâmplare care îți vine în minte când auzi cuvintele: prinț, prințesă, armură, a conduce, curajos.
Trebuie sa folosești fiecare cuvant

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de epopa381
4
A conduce un castel este o mare onoare ! Indiferent că ești un print curajos sau o prințesa sofisticata,ai o mare responsabilitate . Ai armura si soldați ,însă greu este asupra ta!
Sper ca e ok

animalsade11: nu le ai folosit pe toate!
animalsade11: a ba da, scuze:))
animalsade11: mulțumesc mult
Răspuns de tigrulcelbun175
1

Răspuns:

Intr o tara indepartata trăiau un print si o prințesă , locuiau Intr un palat mare si frumos . Vedeai soldați la fiecare colt îmbrăcați în armură , pazeau neîncetat acest loc .A conduce un întreg regat ptr un împărat este o responsabilitate mare si grea .Dar numai un om curajos poate realiza lucruri, planuri mărețe !


tigrulcelbun175: Acum m am uitat la cerințe ca scrie de de o întâmplare m am grăbit, uite ce idei mi au venit acum . Intr o zi de primăvară am văzut în fața un castel maiestuos . Probabil aici au locuit un( print ) (curajos ) si o( prințesă). Aici sunt multe arme, ma îndrept si ma îmbrac intr o armura grea , ceva cade pe jos ma sperii si incerc sa ma ascund .După ce realizez ce s a intamplat ma gandesc ca i greu a conduce o tara , acest lucru il fac oameni curajoși, nu oameni fricosi ca mine !
tigrulcelbun175: Sunt 5 cuvinte scrise de tine daca mai trebuie scrise si alte cuvinte imi spui imi trimiți si m ai fac propozitii , nu am facut o ptr vreun scop anume ptr coroana, am facut acum ptr ca vreau sa ti fie tema facuta cu toate cerintele sa fi mulțumit .
tigrulcelbun175: Acest lucru il face cineva sau un om curajos si nu oameni fricosi ca mine ! Scuza ma acum mi am terminat niste teme grele am avut argumentare si texte , rebus , poate de aceea ma grăbesc să ajut ca stiu ce inseamna sa nu ai nici un ajutor , mai gresesc ma grăbesc dar dupa ce observ incerc sa îndrept, scuza ma daca te am deranjat !
Alte întrebări interesante