Limba română, întrebare adresată de ionviorela77, 8 ani în urmă

Scrie un scurt text despre bunica ta. Integrează in enunțurile și expresiile: par argintiu, chip luminos, ochi ca doua stele, mâinile povestesc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlyAlicee
3

Deschid usor ochii, orbiti de lumina puternica care era in fata mea. Oare unde eram? Un loc straniu dar frumos, intunecat dar luminos... Nu trece mult timp, iar in fata mea, in zare, in departare, vad o femeie cu parul argintiu, chipul luminos ca razele soarelui, ochii ca doua stele.. Ma cutremur, gandul meu ducandu-se la bunica. Oare sa fie ea? Imposibil! Ea.. nu mai traia de mult. Insa oare, sa ma fi inselat? Ma apropii mai mult de ea si intr-adevar, ea era. Era bunica! Ma uit la ea lung studiind-o. Parca nu s-a schimbat deloc de cand am vazut-o ultima oara, insa mainile si ridurile de pe față o dadeau de gol, povestind despre anii care au trecut peste ea. Inca nu imi cred ochilor si dau sa ii sar in brate, insa dintr-o data totul se intuneca... Liniste totala...

Ma trezesc in toiul noptii agitat, nestiind ce s-a intamplat. Dar stai... Desigur! Era ea! insa, totul a fost doar un vis... Sau poate... Poate chiar ea era, vrând sa imi trimita un mesaj! Poate chiar era... Bunica!

Alte întrebări interesante