Limba română, întrebare adresată de bernilili, 9 ani în urmă

Scrie un text argumentativ 15-20 randuri despre importanta practicari a unui sport la orce varsta. Varog sa ma ajutai :((

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fabianafabi02
9
uite un ex.:
inca din cele mai vechi timpuri oamenii practicau diferite activitati fizice pentru a avea energie si pentru a avea o viata mai sanatoasa.Activitatile fizice sunt de mai multe tipuri (alergare, gimnastica , mers pe jos, etc) si mai sunt si salile de sport dottate cu diferite aparaturi specifice pentru desfasurarea activitatilor fizice.
In primul rand practicarea sporturilor ar trebui sa se desfasoare de la varste mici pentru o dezvoltare cat mai buna a oaselor si a sistemului muscular. in al doilea rand asigura oxigenarea optima a sangelui si mentinerea corecta a circulatiei sangvine. a desfasura activitati fizice este si foarte relaxant, astfel poate devenii un hobby atragator si amuzant.
tinerii, in general ar trebui sa aiba o activitate fizica mai intensa deoarece ajuta la relaxarea fizica si psihica. 
in al treilea rand exista o multime de sporturi care pot fi practicate de la varste mici cum ar fi inotul, tenis si multe altele. si mai sunt sporturi ce pot fi practicate de persoane sau copii mai mari , de exemplu: volei, fotbal, baschet etc.
in concluzie practicarea sporturilor , indiferent de varsta este un mod foarte bun pentru a-ti petrece timpul si pentru relaxare.

fabianafabi02: daca mai am greseli scuza-ma :))
Alte întrebări interesante