Limba română, întrebare adresată de CarlJonhson, 8 ani în urmă

Scrie un text argumentativ de 10-15 randuri despre iubire plecand de la urmatoare afirmatie: ,,Iubirea nu e târg: te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru ca te iubesc!'' ( de Liviu Rebreanu)


va roooooggggggg



stiu ca suna ciudat :))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gorockstar
2

Răspuns:

Se spune că omul este o ființă superioară, care se detașează de celelalte ființe de pe acest pământ prin faptul că este înzestrat cu darul vorbirii și cu rațiune. Văzut din această perspectivă, omul ar părea însă incomplet, lipsit de ceva ce are în el esențial și anume sentimentul. La fel de importantă ca și rațiunea sau cu abilitatea de a comunica, puterea de a simți a omului, de a judeca lucrurile prin miile de conexiuni emoționale care se stabilesc în fața unui anumit eveniment își pune amprenta asupra felului de a fi al omului și îl caracterizează.

Răspuns de davidlegend28
7

Plecând de la afirmația (iubirea nu e târg te iubesc pentru că mă iubești iubirea este o certitudine te iubesc pentru că te iubesc) De Liviu Rebreanu putem interpreta si argumenta in mai multe feluri. Argumente le mele sunt:

-Iubirea adevărată nu se cumpara , oricâți bani ai avea.

-Dragostea trebuie sa fie reciprocă daca nu înseamnă ca unul dintre cele 2 finte iubite il insala adica nu-l iubește cu adevărat

-Cand ești îndrăgostit/ă oricât te-ai minti stii defapt ca simti ceva pt persoana iubita aa ca e o certitudine.

-Iubirea e complicata dar si simpla in acelasi timp.

Cu plăcere XD,nu uita de recompensa!!!!!!

Ah shit,here we go again! ;)


CarlJonhson: mamaaa, replica aia
CarlJonhson: trebuie sa fie cel mai cel mai raspuns de pana acum
Alte întrebări interesante