Limba română, întrebare adresată de Octavya121, 9 ani în urmă

Scrie un text argumentativ, de 150-300 de cuvinte ,despre rolul prietenilor in viata unui adolescent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Naomi1996
345
   In opinia mea, prietenii au un rol destul de important in viata unui adolescent cat timp acestia transmit o influenta pozitiva. Prietenii ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si ne indruma atunci cand avem de luat decizii. 
    In primul rand, consider ca atunci cand comunicam deschis cu prietenii nostri adevarati, ne vom bucura de sfaturile pe care le au pentru noi, poate uneori de critici constructive sau de complimente. Cand prietenii iti spun adevarul despre tine, ajungi sa te conosti mai bine si sa te corectezi sau sa te ambitionezi in ceea ce ei te vor indruma. 
   In al doilea rand, cat timp in viata adolescentului exista prieteni in adevaratul sens al cuvantului, ne putem bucura de indrumare si sfatuire in deciziile majore sau minore pe care trebuie sa le luam fiecare in parte la un moment sau altul. Este mai usor orice cand ai langa tine prieteni de nadejde.
   In concluzie afirm ca prietenia este o comoara pretioasa dar si rara totodata. De aceea, atunci cand o gasim sa nu ii dam drumul niciodata. Traiasca prietenia adevarata! :) 

Alte întrebări interesante