Limba română, întrebare adresată de ibultoc11, 8 ani în urmă

Scrie un text creativ avand ca introducere sau incheiere unull dintre fragmentele de mai sus dezvoltand firul intamplarilor.
Varog rapid

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mioara48220
34

Răspuns:

Mirela şi Lumea Copilăriei

Era odată o fetiță pe nume Mirela. Ea era mereu în lumea ei. Citea, mergea cu bicicleta, desena, plimba cățelul....Orice, dar de tabletă se ferea. De ce? Pentru că ştia că o dată luată în mână, tableta nu se va mai dezlipi, punând stăpânire. Deşi era o fată cuminte, ea nu avea prieteni, pentru că toți stăteau non-stop pe tabletă. Lumea Copilăriei era plictisitoare.

Piticul care avea stăpânire asupra acestei lumi ştia că acei copii vor regreta că au stat atât de mult timp pe tabletă. Fiind supărat, a apelat la Mirela.

-Piticul Lumii Copilăriei! Mă bucur să cunosc pe Alteța Sa!

-Mirela! Toți copiii stau pe tabletă. Ai vreo soluție?

-Păi, ei nu ştiu să meargă cu bicicleta! Poate dacă vorbeşti cu Moş Crăciun să le aducă la fiecare o bicicletă sau un cățel, poate îşi lasă tableta din mână!

-Mirela, tu eşti cel mai bun copil şi vei avea cea mai frumoasă copilărie!

-Toți vom avea, Piticule!

Zis şi făcut. Copiii s-au suit pe biciclete, au învățat şi-au ieşit la joacă. Când era cald afară, copiii se plimbau cu bicicletele şi îşi aduceau cățeii, organizau concursuri de citit, iar când era frig, copiii se jucau cu cățeii în zăpadă, împreună cu alți copii. Mirela avea acum toată şcoala ca prieten, pentru că toți uitaseră de tabletă.

În sfârşit, piticul era fericit! Lucrurile din Lumea Copilăriei erau acum în ordine şi totul avea un sens!

Succes!

Alte întrebări interesante