Limba română, întrebare adresată de dariaa333, 8 ani în urmă

Scrie un text creativ,avand ca introfucere sau increiere unul dintre fragmentele de mai sus,dezvoltatand firul intamplarilor.Fragmentul este:
Este pauza mare.Ceata deasa nu-i impiedica pe copii sa se joace veseli in curtea scolii.
Intr-un colt din curtea scolii descopera un obiect ciudat,nemaivazut,care le starnește curiozitatea.
-Ce interesant e!Sa fie un OZN?
-Dar nu are extratereștri.



Dau coroana!!!URGENT!!!



Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabrielasv973
2

O navă spațială mică față de cele care auzim in povești s-a prăbușit în curtea școlii din insuficiență de carburanți pentru a zbura mai departe. Extratereștrii s-au temut ca sa nu fie descoperiți și și-au lăsat acolo nava spațială au de ai aterizat. Dar trebuiau să găsească o cale cum să iasă din încurcătură ei au decis că copii sunt ființele care nu vor spune la toți oamenii de pe drum că au ajutat o navă plina cu OZN. Ei au decis că sunt ființe de nădejde și le au spus că dacă îi ajută îi ajută și ei în semn de recunoștință oferindu-le celor care o să i ajute:inteligență și abilități mai speciale...

Copiii au sărit care și cum să i ajute cineva dintre cai mai măricei le adus o sticla de alcool etilic, altcineva le-a adus o canistră de motorină pentru avioane și așa i-au ajutat copii pe acești Extratereștrii,iar aceștia le-au dăruit unora abilități ca: 1.sănu uite nimic din ceea ce văd,aud sau ascultă;altora le-au dăruit abilități ca cea de a alerga nespus de repede, altora niște poze dar cu condiția că să nu le arate la nimeni.

Copiii au încheiat un pact cu OZN ul care a spus că dacă o să mai fie vreodată prin țara aceea o săi viziteze numaidecât. După ei și au luat zborul în farfuria care între timp au reparat-o și lăsîndu-le o adresă de email prin care să poată vorbi .

Sper că te-am ajutat ☺️

Succes

Alte întrebări interesante