Limba română, întrebare adresată de amaliaandrada2014, 8 ani în urmă

scrie un text creativ, continuand introducerea data.
Dupa fluturi
Soarele timid al diminetii isi trimite razele..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nadianicoletaha
7

... pe pamantul pe care creste iarba moale printre care se mai vad florile viu colorate .Pe bolta cereasca se vede mingea de foc care se joaca cu randunelele. Pasarile canta o doina duioasa iar fluturii multicolori zboara liberi peste campul inverzit .

     Era vacanta de vara iar eu si prietenii mei am decis sa facem o exeditie in padure . Odata ajunsi acolo , am vazut un iepure cu ochisorii inocenti care parea ca dormea dupa tufele verzi dar odata ce ne fixa cu privirea gingasa incepu sa fuga , iar noi dupa el . El sarea , no fugeam , si , uite asa , ne-am pierdut , Fugind a ajund intr-un loc pe care nu-l cunoasteam . Chiar daca cutreieram adesea padure stufoasa , am realizat ca nu o cnosteam indeajuns .Cu totii ne-am panicat . Am hotarat impreuna sa mergem inainte , pana gasim iesirea din padure . Am facut asta , dupa care am iesit in campul de langa casa bunicilor mei dupa care am mai stat putin sa povestim , apoi cu totii am mers acasa .

        A fost o experienta din care am invatat sa nu ne mai avantam in locuri pe care nu le cunoastem . Sper sa nu se mai repete .

Alte întrebări interesante