Limba română, întrebare adresată de petronela6, 9 ani în urmă

Scrie un text creativ, continuand introducerea data. Titlu:Dupa fluturi<br /><br />
introducere:Soarele timid al diminetii isi trimite razele plapande peste fluturii jucausi si gazele incanta privirile curioase ale Laurei si ale Corinei, ademenindu-le la joaca.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RobertaDS
166
... Alături de ele a venit si Ionuţ, verişorul Laurei cu o faţă posomorâtă. Fără a fi întrebat, le spune motivul supărării, şi cum de a fost împreună cu noul lui fluturaș, Moby la plimbare.Fetele, confuze, se întrebau unde e problema, deoarece totul părea normal...cu exceptia lui Moby. Ionuţ a început sa plângă.Printre lacrimi a continuat relatarea spunand ca, un vant puternic il luase pe Moby si de atunci e de negasit.
La auzul acestei tragice povesti,(mai ales ca fetele îndrageau fluturii) s-au oferit sa il ajute pe Ionut sa isi gaseasca prietenul pierdut.
S-au dus prin parcuri, câmpii, păduri, peste tot unde au crezut că l-ar putea găsi, dar, nimic..
Dezamagiţi pornesc înapoi spre casă pe același drum unde Moby se pierduse, cand, deodată aud ceva intr-un tufiş.Un caine încercând să salveze un fluturas agăţat de pânza unui păianjen! Grăbiţi copiii îi dau o mână de ajutor si constată că fluturele era chiar Moby!
Ce bucurie!L-au găsit!
Apoi,multumiti s-au îndreptat spre casele lor povestind despre aventura trăită.
Alte întrebări interesante