Limba română, întrebare adresată de gpopa926, 8 ani în urmă

. Scrie un text creativ, cu titlu la alegere, care să aibă începutul de mai jos. Nu uita să realizezi la început un plan de idei al textului. A venit toamna cu răsuflarea ei cea răcoroasă. Sub bagheta ei fermecată, fructele pomilor devin zemoase, iar strugurii primesc dulceață. In pădure...​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emyca6543
19

Răspuns:

                             TOAMNA-ANOTIMPUL MAGIILOR

       A venit toamna cu rasuflarea ei cea racoroasa. Sub bagheta ei fermecata, fructele pomilor devin zemoase, iar strugurii primesc dulceata. In padure, este asternut covorul multicolor de fruze. Dansul frunzelor ruginii este un peisaj mirific. Parca ai fi intr-o poveste de vis, din care nu ai mai vrea sa iesi.   Pomii se dezbraca de hainele argintii asteptand sa poarte cojoace. Animalele se bucura de acest anotim plin de surprize.

         Norii au capatat o nuanta mai inchisa si mici vanticele din vazduh, racoresc natura. Copiii zburda veseli prin frunzele ce sunt asternute peste tot. Se bucura de recolta bogata cu care i-a binecuvantat anotimpul toamna.

          Soarele e mai palid. Zambeste si privirile lui ne transmit ,,Ramas bun, pe la anul..." Pasarelele calatoresc pe aripile vantului ce duc in tarile calde.

Totul e fantastic in anotimpul magiilor!


emyca6543: nu uita de inimioara
gpopa926: ms
emyca6543: cpl
gpopa926: o să-ți dau coroniță când îmi apare
emyca6543: sigur. ms
Alte întrebări interesante