Limba română, întrebare adresată de Deeea762, 9 ani în urmă

Scrie un text creativ de 18 rânduri cu titlul „La țară".

VĂ ROG AJUTAȚI MĂ !!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Aurora13
0
La țară
Astăzi este prima zi de vacanță și eu cu familia ne vom duce la bunici.
Ei locuiesc la țară și au multe animale.
Astăzi e o zi potrivită, însorită, călduroasă și eu deja m-am pregătit de plecare.Mai erau Două ore așa că m-am gândit să le fac un cadou bunicilor mei dragi.M-am dus cu sora mea Eremia la cumpărături să le luăm un cadou frumos.
Sinceră chiar nu eram sigură ce să le i-au dar după nu mult timp observasem o felicitare frumoasă facută manual care prețul ei era destul de convenabil.
Așa că am luat amândouă felicitarea,am plecat acasă și am început să scriem cuvinte dulci,frumoase și inspirate cu pasiune.
După aceea am împachetat felicitarea intr-o hârtie frumoasă cu modele și am puso împreună cu celelalte obiecte cu care trebuie să plecăm.
După ce trecuse cele două ore eu și Eremia împreună cu părinții am plecat cu mașina la țară către bunici.
Când ne-am dat jos eu observasem că ei ne așteptau deja așa că i-am îmbrățișat călduț.
Am plecat în casă împreună cu sora mea și le-am dat felicitarea.
Ei au deschiso și au citito.Cand au văzut ce am scris pe fața lor au apărut niște zâmbete foarte călduroase.Dar și bunica avea un cadou pentru noi.Ea ne dăduse niste prăjituri călduțe cu ciocolată și căpșune. Amândouă i-am mulțumit și am început să mâncăm.
La bunici am stat vreo săptămână și în acel timp ei ne-au povestit viața lor interesantă,ne-au arătat joculețe,ne-au învățat cum să tricotam.Bineinteles am ieșit și afară,am făcut curat în curte,am îngrijit animalele și ne-am jucat cu pisica.
După această săptămână sinceră să fiu deja îmi este dor de bunici și deabea aștept să merg din nou împreună cu familia mea la țară la bunici.
Alte întrebări interesante