Limba română, întrebare adresată de ElenaBiely, 8 ani în urmă

Scrie un text creativ in cre unul dintre personaje sa fie barza titlurile sa fie unu din ceve date

a) Cioc-Lung
b)Barza si puisorul nazdravan
c)O intamplare neobisnuita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vlcstefania567
5

Barza şi puişorul nazdravan

Priveam cu încântare imaginea din fața mea, cuibul unei berze şi puisorii săi.

Aceasta îi hrănea cu grijă, dar în ciuda vigilenței sale, un puişor nazdravan fâlfâia din aripioarele lui micuțe acoperite de puf, în timp ce se apropia de marginea cuibului. Nu voiam să ma gândesc la ce avea să se întâmple. Din fericire, mamica barză a observat ce dorea sa facă micuțul năzdrăvan şi s-a grăbit să îl prindă la momentul potrivit cu ciocul ei lung, poziționându-l în cuib, în siguranță langa frățiorii sai.

Totul s-a sfârşit cu bine, pot spune că mă bucur cu adevărat pentru frumoasele vietății ce îmi bucură privirea de copil.

Răspuns de DoggoIsAngry
2

Cioc-Lung

Cioc-Lung era o barza mândră că un stejar înflorit,avea pene ridicate în sus și stufoase. Nu degeaba se numea "Cioc-Lung",Avea într-adevăr un cioc lunguieț și mare.

Într-o zi pe cat barza noastră se relaxa pe malul unei bălți,o alta barza mică și pricăjita vine sa se odihnească și ea. Cioc-Lung când vede o astfel de nesimțire fata de o persoana sa din partea unei pricajenii se înfurie așa tare încât îi dă un cioc puternic în cap berzei pricăjite de face un zgomot ca de o piatra căzută pe un ciment solid și vech. Zgomotul a fost așa puternic încât un vânător îl aude,cum acesta se apropie...BUM! Da un glonț și îl nimerește pe Cioc-Lung.

Din cauza răutății sale,Cioc-Lung a ajuns sa fie vânat(posibil ilegal)

Alte întrebări interesante