Limba română, întrebare adresată de borcau, 9 ani în urmă

scrie un text cu cuvintele :print,palat,vacanta,bal,flori,regina,albastrele,petrecere!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SmexyTexni
1
In aceasta vara am fost la castelu Peles, acolo erau foarte multe flori de toate culorule, dar foarte multe erau albastrele, acolo se tineau foarte multe petreceri si foarte multe baluri.
Răspuns de Berosiuta
1
A fost odata ca niciodata o imparatie mare,mare. Imparatul avea trei fii blonzi si svelti dintre care unul singur va deveni print. Ei trebuiau sa isi gaseasca o fata pe care sa o ia de sotie.
 Cel mai mare si-a incercat norocul, a pornit intr-o calatorie, iar dupa o saptamana se intoarce fara sotie. Este randul celui mijlociu; pleaca si el in calatorie, iar dupa doua saptamani se intoarce fara sotie. Cei doi spun ca daca ei nu au reusit, atunci sigur nici cel mai mic nu va reusi,dar mezinul nu s-a lasat si si-a incercat si el norocul. 
 Si porni el asa printr-o padure intunecoasa. La inceput era tare speriat, dar si-a luat inima in dinti si si-a continuat drumul. La un moment dat, auzi un strigat venind din inima padurii. Se indrepta cat putu el de repede spre locul de unde se auzea strigatul si vazu o fata frumoasa, cu un par lung si castaniu, atarnand de o ramura de copac. 
 Mezinul numaidecat sari sa o ajute. Cand o puse jos, fata ii multumi.Ea ii spuse ca a ajuns asa vrand sa culeaga cateva flori pentru mama ei,iar cand s-a aplecat, un trol urias o prinse si o lega de creanga. Trolul plecase in cautarea altor fetite ca sa le manance, asa ca trebuiau sa se grabeasca sa plece din padure. 
 Fata se urca pe calul mezinului. Dupa nu multa vreme, au ajuns intr-o campie plina de albastrele. Fata spuse ca acum poate sa culeaga flori pentru mama ei, regina regatului Soare. Cand auzi, mezinul o intreba daca nu cumva ar vrea sa vina cu el la tatal lui,imparatul imparatiei Mar. Fata a fost fericita sa spuna da pentru ca vacanta nu mai tinea mult si ar trebui dupa sa se insoare cu un print urat si meschin pe care ea nu-l iubea.
 Cei doi s-au intors la imparatie unde au dat o petrecere mare,mare. Au dansat in camera balului si au mancat pe saturate.

Cand mi-ai dat cuvintele , nu m-am putut gandi la altceva inafara de un basm... sper sa te ajute (chiar daca nu cred ca vrei sa scrii povestea asta uriasa)


Berosiuta: trebuia cei doi s-au intors la palat nu la imparatie
borcau: aaaa
Alte întrebări interesante