Limba română, întrebare adresată de misterpe, 9 ani în urmă

Scrie un text cu titlul În parc,în care sa prezinți întâmplări trăite de tine.Foloseste cuvintele:ne-am dus,m-am intalnit.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LarisaCutePandicorn
14
In parc
Intr-o zi , mi-am sunat prieteni si i-am intrebat daca vor sa iesim in parc . Ei au raspuns ca sunt de acord si ca ne intalnim la magazinul de langa parc ( tu poti sa pui o alta locatie )
La ora 5:30 ( poti pune o alta ora) *m-am intalnit* cu Ana , Ciprian si Estera (poti inlocui numele puse de mine cu alte trei nume ) .
Dupa jumatate de ora in care ne-am mai plimbat cu bicicletele *ne-am* dus in parc .
Acolo , pe stanga trotoarului , era un catel lovit la picior . Am vorbit intre noi , iar Ana (poti pune alt nume) a spus :
- Haideti sa aducem de acasa diferite lucruri pentru a face un loc in care catelul sa se recupereze !!
- Buna idee! spuse Estera ( poti pune un alt nume dintre cele alese de tine )
Ne-am dus fiecare la casa lui si am adus niste paturi , perne , fete de penra si cearceafuri , si i-am facut un loc catelului langa foisor .....I-am adus si de mancare si bandaje , apa !!!!
Dupa trei luni catelul s-a simtit mult mai bine , eu mi-am rugat parinti sa il adoptam si de atunci , colegi si prieteni mei vin sa il vada






Sper ca te-am ajutat , iar unde vezi paranteze nu trebuie sa scrii in compunerea de pe caiet , ci poti face ce ti-am spus in paranteze , de exemplu sa inlocuiesti numele prietenilor , etc ....
Daca ti-a fost de folos compunerea , da-mi te rog coronita
Răspuns de marcela16
4
Era o zi frumoasă de toamnă, așa ca am mers cu prietenii mei la pădure. Era așa de cald, încât ai fi zis ca este o zi obișnuită de iulie. Ne-am dus cu autobuzul pentru că distanta era destul de mare. La un moment dat, în timp ce cutreieram la pas pădurea, m-am întâlnit față în față cu-n pui mic de căprioară. M-am uitat în jur dar n-am vazut-o pe mama lui. Cel mai probabil, braconierii o prinseseră iar acesta rămăsese orfan. Am sunat imediat la poliție iar aceștia au venit repede împreună cu un doctor veterinar. Eram așa de fericit pentru că -l salvasem pe bietul pui de căprioară. Rămas singur, acesta n-ar fi supraviețuit mult timp în pădure.
Alte întrebări interesante