Limba română, întrebare adresată de denidenisa33, 8 ani în urmă

Scrie un text cu titlul O călătorie pe planeta Jupiter

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ghitatoderas
3
                                      O calatorie pe planeta Jupiter

      In China, exista o fata pe nume King.Ea era cea mai desteapta fata de pe pamant.
     Ea muncea de foarte multa vreme la o racheta care sa o duca pe Jupiter.Dupa multi ani de munca si stradanie ea a reusit sa termine racheta. King era tare bucuroasa ca acum avea sansa sa mearga in spatiu.King isi lua la revedere de la toata familia ei si de la toate rudele si apoi urca in racheta pornind spre o aventura care o sa ii schimbe viata complet.
     Incepe numaratoarea inversa: zece, noua, opt, sapte, sase, cinci, patru, trei, doi, unu decolarea. Racheta incepe sa se inalte spre cer cu o viteza uluitor de mare.A durat cam doua zile pana ce a ajuns in spatiu.Acolo King a vazut  miliarde si miliarde de stele.Dupa ce se mira de frumusetea spatiala ea porneste din nou spre tinta ei: Jupiter.
      Racheta se aseaza pe planeta Jupiter.King isi pune costulmul special de mers in spatiu si coboara din racheta legata la mijloc de o franghie lunga si groasa. Ea incepe sa exploreze planeta, dar din pacate ea nu gaseste nici o urma de viata pe planeta aceasta.King supararta ca nu a gasit viata pe planeta urca in racheta si merge din nou pe pamant.Doua zile i-a durat sa aterizeze din nou pe pamant.
     Ea spera ca urmatoarea planeta care o sa o viziteze sa aiba viata.Urmatoarea planeta care vrea sa o viziteze este Saturn.
Alte întrebări interesante