Limba română, întrebare adresată de asavu972, 8 ani în urmă

scrie un text cu titlul padurea plina de mistere in care sa folosesti 10 atribute exprimate prin parti de vorbire diferite
va rog ajutatima ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariusbuzoi
1

Răspuns:

Era odată o pădure în care se petreceau multe chestii ciudate, de aceea i se spunea pădurea plina de mistere.

Într-o zi un băiat împreună cu cel mai bun prieten al sau s-au aventurat în aceasta pădure. Mergeau ei ce mergeau și deodată au văzut o creatura înfricoșătoare cu dinți de rechin și un gabarit de pui de balenă. Băieți au luat-o la fuga cât de repede au putut, dar creatura oribila și gigantica ii urmarea. Ei au fugit pana la o apa de unde și au luat niște apa și au început di nou alergarea.

Se spune ca nu au mai fost zăriți băieți niciodată nicăieri și ca au murit alergând.

Sfârșit!

Sper ca te-am ajutat!

Răspuns de ana3493
2
Pădurea plină de mistere


Era o zi de vara, eu cu prietenii mei n-am decis să mergem în pădure pentru că ne plictiseam. La intrarea pădurii văzusem o bufniță cu aripi colorate după ce a mers ceva timp am găsit un loc unde să stăm și noi.
Cum n-am aranjat noi acolo, eu cu prietenii mei le-am spus la părinți c-o să mergem să ne plimbăm prin apropiere. Văzusem un loc plin cu flori colorate și ne-am dus să luăm și noi câteva. Când ne-am apropiat de flori am văzut niște buline foarte colorate și aprinse, ne-am apropia mai mult si ne-am dat seama că de fapt erau zâne mici si colorate pline cu sclipici.
N-am de ce să nu mai luăm nici o floare pentru că erau ale zânelor. Am zis să mergem la părinți pentru că mi se făcuse foame în timp ce mergeam am văzut un zmeu atârnat de un copac,Prietena mea pentru că era mai înaltă ca noi. S-a dus să-l ia n-a dat jos din copac și a venit la noi. Între timp am auzit un glas subțire și drăguț, era un pui de urs maro dar faptul că vorbea ca noi oamenii ne-a surprins.
Alte întrebări interesante