Limba română, întrebare adresată de ferturadu, 9 ani în urmă

scrie un text cu titlul un ghiocel extraterestru

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de teo12432
6
Intr-o zi de primăvară un ghiocel s-a născut a fost mare bucurie dar el avea o problemă ,semăna cu un extraterestru dar orcum arata era așa de jucăuș încât toată lumea îl admira
A doua zi venise un om cu o punga toti erau foarte speriați dar ghiocelul mic sa sacrificat pentru poporul lui toți erau triști dar că să vezi revenise la forma lui dinou deoarece își lăsase un mic sâmbure acolo.
Toți erau fericiți și așa au și rămasSper că Tia plăcut!!
Răspuns de AdrianaIon
8
Ghiocel extraterestru :
Eram un copil.Nu stiam nimic.Mai desenam din cand in cand cate un om ba cu capul mai starcit ba cu picioarele scurte.In biblioteca bunicului am gasit o carte veche in care era vorba despre animale.Imi placea asa de mult incat reuseam sa mai fac cate o pisica sau un caine mai reusit . Parintii mau vazut ca eram distras.M.au sfatuit sa las cartea si sa ma apuc de un lucru care sa ma ajute in viata. Dupa spusele lor am lasat desenele deoparte (care totusi imi placeau dar credeam ca oamenii mari stiu mai multe )si m.am apucat de rachete. Inventam accelerantiare si multe alte chestii complicate care chiar ma uimea ca erau facute de mine.La 37 de ani am fost promovat si am devenit astronaut. Venea primul meu zbor. Fiica mea trebuia sa vina pe lume in timp ce eu trebuia sa stau in spatiu 7 ani pentru o misiune.Trebuia sa o fac pentru bani.Trebuia sa imi intretin familia . Am plecat .Imi luasem cu mine un ghiocel caci acela era preferatul sotiei mele .Dupa 1 an mi se parea ca nu se mai termina misiunea in spatiu. Vroiam acasa dar stiam ca nu pot sa ma intirc cu mana goala.
Mai erau 3 zile pana sa merg acasa . Plantasem ghiocelul in solul lunii cu un tub pe aer pe capul acestuia . Racheta porni .M.am suit in ea .Am vazut pe geam ghiocelul.Il uitasem acolo.Am deschis repede usa sa il iau .Racheta insa pornise . Se dusera fara mine.Si nu mai avem aer in rezervor . Cu ghiocelul in mana m.am stins in neandul spatiului.

AdrianaIon: Sper ca ti.a placut !
ferturadu: foarte mult multumesc
AdrianaIon: cu placere ;)
AdrianaIon: funda? :))
Alte întrebări interesante