Limba română, întrebare adresată de solovastrudenisa2, 8 ani în urmă

Scrie un text, de 10-12 enunțuri, în care să prezinți o lume a jucăriilor, utilizând două personifică și trei comparații. Dă un titlu textului! VA ROG! CAT MAI REPEDE MĂINE TRB SA O PREZINT!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anastasiasolomon09
2

Salut!

PS:nu știu sigur dacă voi reuși să respect numărul de enunțuri date, însă dacă este nevoie poți scurta din text.

"Colțul veseliei"

Ce este "Colțul veseliei"?

Ați auzit vreodată de acest loc? Dacă nu, fiți pregătiți pentru a descoperi ce înseamnă, cu adevăr, o lume a jucăriilor.

După cum este redat însuși de numele acestui loc, putem deduce că acesta reprezintă un spațiu dedicat total veseliei, și chiar așa este! Colțul veseliei este denumit astfel deoarece toți copiii care au avut bucuria de a încerca această nouă experiență nu au mai vrut să părăsească acest loc. Colțul veseliei, de fapt, nu este altceva decât un parc enorm plin de jucării și distracții concepute special pentru copilașii îndrăzneți care au dorit să se distreze pe cinste. Acest loc nu se poate asemăna nici pe departe cu lumea normală, plictisitoare și întunecată. Aici lucrurile stau complet altfel. În acest loc nu este permisă tristețea, supărarea sau furia, precum sunt în lumea normală, iar printre primele reguli pe care trebuie să le respecți în momentul în care pășești în acest loc, este veselia. Păi... Nu degeaba se numește "Colțul veseliei!". În general, toți cei care au intrat aici, la ieșire nu au mai avut cuvintele necesare pentru a descrie "paradisul" de acolo. Cantitatea de jucării prezentă acolo este inimaginabilă, întrecută numai de cantitatea de veselie regăsită peste tot. Iată, un astfel de paradis ar trebui într-adevăr respectat și apreciat, și, cu siguranță, așa și este.

Sper că răspunsul meu ți-a fost de ajutor. Am încercat fac textul sub formă explicită de dialog. Mult succes mâine, la prezentare, și succes în toate!


solovastrudenisa2: ms mult o să îți dau coroana cand îmi apare
anastasiasolomon09: Cu mare drag! Desigur, mulțumesc!
ivanalexioan61: multumesc mult pt ajutorul tau am luat un 9 la Romana iti dau coroana
Alte întrebări interesante