Limba română, întrebare adresată de andreeapralea28, 8 ani în urmă

scrie un text, de 10-12 rinduri, în care să-i explici lui John de ce este bine să aibă o alimentație diversificată.In compunerea ta vei respecta următoarele cerințe: să explici în ce constă alimentația diversificată; să prezinți două motive pentru care este bine să avem o alimentație diversificată; să îi dai un titlu potrivit; să respecți cele trei părți ale compunerii: introducere, cuprins, încheiere; să ai grijă la scrierea corectă a cuvintelor și la așezarea textului în pagină​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariabotez275
228

Răspuns:

Alimentația lui John

John este un băiat de 11 ani care are o alimentație nesănătoasă.Acesta a început să ia în greutate foarte mult

Alimentația lui nu este deloc una sănătoasă.El mananca mereu dulciuri ,cipsuri,cartofi prăjiți in ulei.friptura și multe altele. Noi toți trebuie sa avem o alimentație sănătoasă deoarece putem ajunge la multe probleme de sănătate. Mama lui John la dus la un medic și acesta ia spus că trebuie să țină un regim sănătos cu fructe și legume.Primele zile ia fost greu,dar după a început să-i placă foarte mult!

John a înțeles că alimentația omului este foarte importantă prin citirea unei cărți iar peste cateva luni de zile a slabit și a avut un regim de viață sanatos!

Explicație:

Prin citii poți face o compunere!

Alte întrebări interesante