Limba română, întrebare adresată de calotaioneledaniela, 8 ani în urmă

Scrie un text de 10 -15 rânduri despre importanța cântecului în viața oamenilor.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lauraiaurtini34
2

Explicație:

De-a lungul anilor s-a constatat ca nici un om nu ar rezista sa nu auda un timp indelungat muzica si in lumea intreaga, nu exista nici un om, care sa nu fi auzit niciodata un cantec sau o muzica.Muzica este una dintre cele mai importante elemente din viata noastra. Acesta este ceea ce ne defineste, care ne ajuta sa supravietuim si sa ne echilibram starea emotionala.  Muzica ne vine in ajutor atunci cand suntem tristi sau suntem veseli, diferenta este doar ca in momentul in care suntem fericiti, savuram muzica si ne distram cand audem ritmul, insa in momentul in care suntem tristi, intelegem versurile pe care acesta ne transmite.

Datorita stilurilor variate, fiecare persoana poate gasi acel stil de muzica, prin care se poate exprima prin intregime, cu care se poate uni, atat cantand, cat si doar ascultand. Sunt si zile, in care nu aveti ocazia de a asculta muzica, insa daca veti fi mai atenti, veti observa, ca tot ceea ce va inconjoara, este o muzica cu ritm variat.... ciripitul pasarilor, caderea ploii, suflarea vantului sau masinile.

Alaturi de muzica oferita din reclama, din cauza televizorului si al radioului veti putea auzi fragmente de muzica sau piese intregi, care apartin in majoritatea cazurilor la reclamele scurte, astfel si din acesta puteti observa importanta si necesitatea muzicii in viata oamenilor.

Alte întrebări interesante