Limba română, întrebare adresată de denisag709, 8 ani în urmă

Scrie un text de 10-15 randuri despre prietenie in care sa folositi 7-10 cuvinte derivate RAPID !! am nevoie rpddd dau 100 puncte+coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MarronChat
0

Răspuns:

Prietenia este un lucru care toti avem nevoie de ea. eu cu prietena mea (nume) ne intelegem foarte bine si ne cunoastem de la varsta de (..) ani

Si ne cunoastem foarte bine amici noștri ne pot face multi mai fericiti daca se intampla ceva neplăcut si colaboreci cu el/ea te vei simți mai bine. De aceia noi avem nevoie de tovarașo sa ne petrecem timp impreuna sa vorbim, sa ne jucam (etc)

Sper ca e bn

Răspuns de s4m1r40909
2

Explicație:

Prietenia înseamnă a putea iubi pe cineva si a i putea fi aproape mereu, a te împrieteni cu cineva inseamna a i putea fi alaturi si a i putea reinterpreta comportamentul pentru a putea sa l faci sa se simti iubit. Prietenia dintre 2 persoane se rezuma la atat la joaca dintre 2 copilași atat si la prietenia dintre doi oameni împuterniciti.

A i putea spune cel mai secret al tau a i încredința nevoile tale si îndatoririle fara a le spune nimanui, asta înseamnă un bun prieten si un om de încredere.

Prietenul la nevoie se cunoaște iar iubirea neîndoielnic este mereu buna alegere. Prietenia nu are capat si nici început este ceva sfant se de lunga durata. Prietenia este nesfârșita.

Sper ca e bun.

Imprieteni prefixul im si sufixul i (der. parasintetica)

Reinterpreta prefixul re

Copilasi sufixoidul asi

Împuterniciti prefix im si sufix iti

Încredința prefix in

Îndatoririle prefix in

Neîndoielnic prefix ne

Nesfârșita prefix ne

Alte întrebări interesante