Limba română, întrebare adresată de marianeroman321, 8 ani în urmă

scrie un text de 10-15 randuri in care sa argumentezi,sa motivezi daca preferi,intr-o calatorie,o carte electronică sau una tradiționala

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Sa te ajut!

Daca as fi intr-o calatorie si ar fi destul de lunga, pana la destinatie as folosi cartea traditionala, fiindca te deconecteaza si te transpune in actiune prin citirea directa a paginilor; de asemenea citind nu poti participa la activitatea din jurul tau, fiind concentrat si atent la actiunea prezentata in carte. Avantajul ar fi acela ca, atunci cand vrei sa te relaxezi, poti privi pe fereastra, in jurul tau si apoi poti relua citirea de unde ai ramas ( avand desigur un semn de carte)

Nici a doua varianta nu as da-o la o parte, fiindca acum, modern este sa ai la tine un accesoriu electronic, ( telefon, tableta, laptop, noteboock) cu ajutotul caruia sa poti citi ceea ce te intereseaza. Dezavantajul ar fi acela ca, daca trenul nu dispune de conexiune la internet, esti obligat sa iti folosesti datele mobile, esti obligat dupa o anume perioada de autonomie sa incarci  cumva aparatul. Si trebuie sa reiei procedurile pana ajungi la pagina la care ai ramas( asta in cazul in care aparatul nu iti salveaz pagina sau nu o marchezi tu)

Dupa mine, ambele variante pot fi posibile, dar traditionala carte este sigura!

Explicație:

daca ti se pare ca am sccris mai mult,  vei alege atat cat te intereseaz!


Komisarul: cu placere si sa-ti fie de folos raspunsul!
marianeroman321: Mulțumesc foarte,foarte mult.
Alte întrebări interesante