Limba română, întrebare adresată de Andeeaaaaaa, 8 ani în urmă

Scrie un text, de 15-20 de rânduri, în care să relatezi o întâmplare surprinzătoare petrecută în familia ta.
Vă rogg dar nu întâmplări pentru copii de grădiniță.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Cristab11
14

În vacanță la bunici

fuga în tunel

Era odată o zi de iarnă când eram mic copil. Am mers la bunicii mei în sat. Era o priveliște de nedescris, o priveliște de basm. Eu priveam cu niște ochi mirați zăpada care împodobea copacii și îi făcea să arate uluitor.

Într-un fel, nu voiam să muncesc sau să-mi ajut bunicii, îmi plăceau desenele animate și ei nu aveau semnal bun! Îmi părea rău că venisem aici! Dar, într-o zi, când m-am pus să sap pe ascuns în pământ, minune! Am găsit un tunel! Am luat lopata cu mine în tunel, niște zăpadă ca să se topească într-un borcan ca să beau mai târziu și m-am ascuns în tunel trăgând pământul. Aveam și un ceas pe mână atunci. Am auzit cum mă strigau toți și nu știau unde mă aflu! Dar am decist să mă plimb prin tunel în voie timp de câteva ore și nu îmi mai păsa de restul!

 După vreo 15 minute, am descoperit că tunelul duce la vecini în casă. Acolo mă găsiră bunicii mei, când mă ascundeam după perdea!

Sosirea părinților

Acel crăciun am stat la bunici. m-au pus să șterg praful, să fac curățenie, etc. Dar familia mea a venit ca să ne petrecem Crăciunul la bunici.

După, le-am arătat și lor tunelul prin care puteai să o iei pe mai multe drumuri. Am decis să ne luăm telefoanele și să ne anunțăm dacă găsim ceva. Eu am mers de data aceasta pe alt drum, nu la vecini! Și minune!

Acel drum ne-a reunit pe toți! Am ieșit noi cunva și tot acel crăciun ne-am distrat de minune!

-------------------------------

Succes


Cristab11: Coroana?
Alte întrebări interesante