Limba română, întrebare adresată de eniguruita71, 8 ani în urmă

scrie un text de 15 randuri despre o plimbare cu cea mai buna prietena​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brianaraluca11
0

Plimbarea cu cea mai buna prietena

Într-o zi frumoasa de vară, am hotărât să plec cu prietena mea în parc pentru a ne plimba.

Într-o zi frumoasa de vară, am hotărât să plec cu prietena mea în parc pentru a ne plimba. Ea este ca o soră pentru mine și mă bucură timpul petrecut cu ea.

Într-o zi frumoasa de vară, am hotărât să plec cu prietena mea în parc pentru a ne plimba. Ea este ca o soră pentru mine și mă bucură timpul petrecut cu ea. Ajungând în parc, glumele ei mă înveseleau atât de tare..... este o persoana care chiar știe să facă un om să zâmbească. Ea a luat doua perechi de role. Eu neștiind să merg i am refuzat propunerea să ne plimbam cu rolele. Ea s a rugat mult de mine. Într-un final am avut încredere în ea și mi am pus rolele în picioare. Prietena mea m a învățat cum să merg, sa ma opresc și să iau curbe cu rolele.

Într-o zi frumoasa de vară, am hotărât să plec cu prietena mea în parc pentru a ne plimba. Ea este ca o soră pentru mine și mă bucură timpul petrecut cu ea. Ajungând în parc, glumele ei mă înveseleau atât de tare..... este o persoana care chiar știe să facă un om să zâmbească. Ea a luat doua perechi de role. Eu neștiind să merg i am refuzat propunerea să ne plimbam cu rolele. Ea s a rugat mult de mine. Într-un final am avut încredere în ea și mi am pus rolele în picioare. Prietena mea m a învățat cum să merg, sa ma opresc și să iau curbe cu rolele. Cu ajutorul ei am descoperit că am o noua pasiune, adică să merg cu rolele. Plimbarea cu ea chiar m a îndrumat să încerc lucruri noi mai des și ii mulțumesc că are o influenta asa de specială asupra mea.

Într-o zi frumoasa de vară, am hotărât să plec cu prietena mea în parc pentru a ne plimba. Ea este ca o soră pentru mine și mă bucură timpul petrecut cu ea. Ajungând în parc, glumele ei mă înveseleau atât de tare..... este o persoana care chiar știe să facă un om să zâmbească. Ea a luat doua perechi de role. Eu neștiind să merg i am refuzat propunerea să ne plimbam cu rolele. Ea s a rugat mult de mine. Într-un final am avut încredere în ea și mi am pus rolele în picioare. Prietena mea m a învățat cum să merg, sa ma opresc și să iau curbe cu rolele. Cu ajutorul ei am descoperit că am o noua pasiune, adică să merg cu rolele. Plimbarea cu ea chiar m a îndrumat să încerc lucruri noi mai des și ii mulțumesc că are o influenta asa de specială asupra mea. Sper că te-am ajutat!


brianaraluca11: scuze nu știu de ce s a repetat de atâtea ori
Alte întrebări interesante