Limba română, întrebare adresată de anamalanca0, 7 ani în urmă

scrie un text de 150-200cuvinte despre un obiect pe care l-ai primit de la bunici real sau imaginar scrietil după liniuțele din imagine

Dau coroana!!!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miruzz
0

Răspuns:

Salut

Explicație:

Astăzi am fost la bunici,unde am primit o stea. Una adevărată! In drum spre casă,am luat o pe străduța îngustă pentru a putea arăta și prietenilor mei ceea ce am primit. Aceștia însă au început să râdă,să spună că e doar in capul meu.

Am ajuns acasă unde m am dus in camera mea. Începuse să plouă. Am inceput să mă gândesc la spusele copiilor,oare era adevărat? Uitându mă pe geam,picaturile de apa au început să se verse pe perna mea. Deodată mă aflam intr o alta lume. Mai degrabă un loc pustiu și închis. Nu era pic de lumina. Dar observ niste mingi rotunde care par a fi planete. Îmi dau seama că sunt în spațiu. Steaua primită de bunici a venit spre mine și a început să danseze. A fost minunat !

M am trezit șocată. M am uitat pe pereți și am observat că mă aflat în camera mea,nimic nou. Poate am visat,mi am spus . Insa observ steaua de la bunici luminând cu putere. Zâmbesc și cobor scările.

Alte întrebări interesante