Limba română, întrebare adresată de LucasCristian, 8 ani în urmă

scrie un text de 20-30 de randuri despre copilarie, pornind de la afirmatia: " Inocenta si naivitatea fac din copilarie o lume fericita, inconjurata de bine si puritate".

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danuk416
1

Răspuns:

Copilaria puterea vietii

Explicație:

   Inocenta si naivitatea fac din copilarie o lume fericita,inconjurata de bine si puritatea,toate acestea sunt un moment in viata fiecaruia dintre noi in care incepem sa ne dorim mai mult decat este necesar.

  Copilaria este momentul in care tot ce iti vine in materia cea cenusie,credem ca totul asa si  va fi.Credem ca totul in viata va fi  asa cum credeam noi.Insa cu Timpul totul devine altfel,incepem a gandi cum trebuie sa procedam ca sa ne fie mai usor in viata.Da copilaria este lumea povestelor,lumea viselor celor mai frumoase si cele mai colorate.Copilăria şi inocenţa sunt descoperiri târzii, când amintirile şi greşelile îşi alungesc umbrele. Ni le apropiem prin regret. Nemaiavându-le, ştim ce-am pierdut.Şi totuşi tocmai naivitatea copilărească este cea care oferă oamenilor o punte puternică pentru înălţarea spre Înălţimile Luminoase, pentru posibilitatea de maturizare a fiecărui spirit omenesc şi pentru desăvârşire cu scopul de a putea exista veşnic în această Creaţie, care este Casa lui Dumnezeu Tatăl, pe care El o pune oamenilor la dispoziţie, dacă … aceştia rămân în ea oaspeţi ce Îi sunt agreabili.

    Copilaria este ceva,pe care nu se poate de descris intr-un roman,despre copilarie putem vorbi la infinit,si niciodata nu vom obosi...!!

Alte întrebări interesante